2011. január 24., hétfő

Indulástól a Fórum építőkockái - VI. rész


Persze, a Fórum megint csak szünetelt, legalábbis szépen mondva. 
Egyszerűen először találkoztak az eddig támadhatatlanok a ténnyel, hogy őket is lehet kontrollálni, sőt még véleményezni is a munkájukat. 
A lehető legátlátszóbb módon meg is tettek mindent azért, hogy ne így legyen.


Boltos Józsefet tolták előre a hallgatag Helyi Hatalmasságok: 

A Fórum hamarosan aktív lesz, de ezt csak azután kívántam engedélyezni miután az ide vonatkozó sajtó törvényt  és szabályozásokat kellő alapossággal áttanulmányoztam annak érdekében, hogy nehogy valakit jogtalanul korlátozzak moderálási jogosultságom során. A fórumot a hét végén már lehet használni…

 És ment minden tovább, 
mintha előzőekben még 
nem az lett volna pökhendi módon közölve:

Egyben tájékoztatni szeretnénk honlapunk látogatóit, hogy oldalunk felelős kiadója, valamint a honlap munkacsoport tagjai miután tévesen lettek tájékoztatva arról a tényről miszerint a település honlapján "Fórum" rovatot kell fenntartani, ezt a menüpontot oldalunkba beépítettük. E kérdés jogszabályi hátterét részletesen áttanulmányozva megállapítottuk, hogy az önkormányzat az általa üzemeltetett honlapon fórumot működtetni nem köteles valamint figyelembe véve azt a tényt, hogy a fórum rovat folyamatos kontrollálása, moderálása jelenlegi személyi létszámmal nem megoldható, e menüpont oldalunkon nem lesz elérhető.