2011. január 26., szerda

Indulástól a Fórum építókockái - XV. rész

Nem volt jellemző 2010. június 4-ig, hogy valamelyik párt képviselője megszólaljon.
A Jobbik helyi vezetője, Krassóvári Roland, megszólalt:
A vita hevében azért senki ne felejtse el azt a parányi apróságot, hogy a testületi üléseken szavazással döntenek.Többségi szavazással!Tehát ebből az következik, hogy a hibás döntéseket nem önállóan csak neki köszönhetjük! A testület részben, vagy egyöntetűen megszavazta! Védeni, vagy besározni senkit sem akarok, de azért érdemes lenne ezen is elgondolkodni.
djbaba másnap emlékezéssel kezdte:
Tegnap koszorúzás volt. Mindenki képviselte magát és lerótta tiszteletét Trianonra emlékezve... De a volt pm nem birta szó nélkül és nem hazudtolta meg Önmagát. Csípöböl tüzelt, kritizált, ki, miben van és tudni illik mi illik egy ünnepségen. ( Milyen ruhában illik megjelenni) arra nem gondolt, hogy lehet, hogy pont Ő az oka, Ő ad plusz munkát valakinek, és nem volt ideje átöltözni, de szivében fontos volt a mejelenés és hozta gyermekeit is .Tükör kéne... Ő sem öltözött, vagy viselkedett mindig megfelelően… Én hallgattam volna … Talán, pláne ha még mindig vannak nyitott kérdések mögöttem...
parafa 2010. június 6-án megszólalt:
Szeressük egymást gyerekek.
Aztán rá egy napra is:
T.Fórumosok!
Mindenkit szeretettel várok az l.Délegyházi ulti kupára.
Személyeskedések és veszekedések helyett inkább a kártya asztal mellet vezessük le felesleges energiánkat.
Talán így jobban megismerhetjük egymást.
És megadta a címet, közölte, hogy a nevezési díj 3 ezer forint és közzé adta neve után, hogy a Sarlós Kálmán. Sőt, még telefonszámát is közölte.