2011. január 24., hétfő

Indulástól a Fórum építőkockái - IV. rész


2010. május 5 - én Silverfox rövid észrevételt küldött Apuci 82-nek, észre véve, bizony itt már elkezdődik, szép lassan a személyeskedés.         
Látom sikerült létrehozni a szívednek kedves oldalt. Remélem jó kikapcsolódást fog nyújtani számodra.
Viszont a személyeskedés se ezen, se azon az oldalon nem elfogadott.
 djbaba rá tíz napra, megpróbálta kiegyenesíteni a dolgokat, szerinte
törekedni kell, hogy a régi hangulat, eltűnjön, a béke és tisztelet egymás iránt előtérbe kerüljön. Felejtsük azt, amit nem lesz könnyű, de ha össze fogunk csodákra leszünk képesek, több mosolyt és energiát kell kifejtenünk és sikerülhet talpra állítani csetlő botló "gyermekünket", a falut.
 De Apuci 82 miért is hagyta volna abba?
Még ezen a napon jelentkezett:
Remélem, átolvassa a hozzászólásokat és ezt közli azzal a személlyel is akinek a személyeskedésére reagáltam.
 Kénytelen voltam egy kicsit helyre tenni:
Látom, már figyelmeztették, hogy maga igen, de én még minősítettem úgy senkinek a hozzászólását, hogy bunkóság, hogy irritáló, hogy betámadó, hogy politikai ömlengés... Hát, ezt a sporttól távoli módon maga elég jól megtette. Nem sértett meg. Bár lehet ez volt a szándéka. Ez esetben a véleményemet sem hozom a maga személyével kapcsolatban nyilvánosságra. Biztos jól érzi magát, hát érezze... Ahogy én is, ha a későbbiekben el se olvas tőlem egy sort sem... Nem kár érte, mert maga azt sem értette meg, hogy maga is csak azért tudta elmondani véleményét, kiállását a sportért, mert voltak olyanok, igaz, kevesen, akik maga helyett kiharcolták, hogy a maga véleménye is megjelenhessen... Ezt bizonyára nem érti meg, ahogy azt sem, hogy a lehető legjobb bele ülni a jóba, semmit nem kockáztatni, csak aratni és spajzolni... Egyet megígérek... Bár én el fogom olvasni, amit maga ír - írogat majd, de levelet az istennek se fogok magának küldeni, mert nem szolgált rá. További jó és bátor véleménynyilvánítást kívánok.
 Silverfox elegánsan, rá egy napra megpróbálta kiegyenesíteni, ami görbe volt: 
Itt egy nagy félreértés miatt megy a vita. Riporter írta: "Ahhoz hogy elmondhasd, bizony a sportról is kellene beszélni, egy település weblapján, előbb azt kellett kiharcolni, hogy megszólalhass a nyilvánosság számára a település weblapján... Ehhez pedig kevés volt, ha azt mondtuk volna többen, hogy Éljen a sport..." Itt nem arról van szó, hogy ki kell érdemelni a megszólalást. Csupán arra utalt Riporter, hogy pár hete nagy virtuális csata dúlt az oldal üzemeltetője és köztünk. Nem akarták engedni, hogy véleményt nyilvánítsunk. Egy darabig hitegettek, hogy rövidesen indulni fog a fórum, ne írogassunk a hibajelentő oldalra. Május 1-re ígérték az indulást, majd május 2.-án bejelentették, hogy nem lesz fórum. Tehát, nem "ki kell érdemelni" hanem ki kellett harcolni, hogy bármiről írjon bárki is az oldalon. Remélem sikerült érthetően leírnom, szerintem mi a bibi. A mostanában regisztráltak azt nem olvashatták, mert csak a reg.-es felhasználók láthatták a hibajelentőt. Sőt néha azok sem, mert hamar törlődtek a dolgok modi radír által.